Inschrijving: Zaterdag 3 maart 2018: Het 19e SCVeendam/NOSBO rapidtoernooi. (klik hier)
                        Voor Jeugd, Midlifers en Senioren  
                        Voor de actuele lijst van deelnemers: klik hier

 Jeugd: Uitnodiging om deel te nemen aan 'Kies je Sport' (klik hier)

Clubavond Veendam: elke dinsdagavond om 19:45 uur. (Niet op 5 december; voor verdere uitzonderingen en vakanties zie de kalender)
Clubavond HSP: elke donderdagavond om 19:45 uur.

 

Agenda: (Klik hier voor de volledige agenda incl. HSP)

 

Denksportmiddag: Woensdagmiddag
Elke
eerste woensdag van de maand ( behalve in de zomer van Juni t/m Augustus) bieden we de denksportmiddag van 13:30 tot 16:00 uur in het atrium van huize St. Franciscus. 
Jong en oud met interesse voor het dam- en schaakspel zijn welkom. De toegang is gratis.
Behalve spelen kun je ook komen met je vragen over het schaken.
Ook kun je ons vragen om in je klas een schaakmiddag(je) te organiseren. Vraag je leerkracht dan om even te bellen met Theo Mooijman (622536) of Piet Jongejan (785136).

 

Interne competities 2016/2017: Klik hier voor de uitslagen van de Interne en de Rapid competitie en het Snelschaak kampioenschap.

Historie: Klik hier voor de verslagen

 

        

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Deze website staat onder het beheer van het Bestuur van SC Veendam en fungeert als officieel orgaan van de vereniging ten behoeve van informatievoorziening aan de leden en belangstellenden.
Het Bestuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade opgelopen door eventuele foutieve informatie gepubliceerd op deze site.